Menu
Braderie Westermoskee

Braderie Westermoskee

Op 22-23-24 april heeft de Westermoskee een braderie georganiseerd. De braderie is 22 april na het vrijdaggebed van start gegaan. Aansluitend aan het vrijdaggebed werden er gegrilde gehaktballen verkocht, wat genoot van een grote happigheid. Ondanks de ongunstige weersomstandigheden op zaterdag en zondag is de braderie druk bezocht.

Met steun van de jongeren- en vrouwenafdeling van de Westermoskee konden we de gasten aangenaam van dienst zijn. Met name de kraampjes van de vrouwen, waar eten en lekkernij werd geserveerd, was alleen al een voorstelling op zich. Dit mag gezien worden als een representatie van de driedaagse braderie, namelijk aangenaam en ooglijk.

Kinderen konden gewoon ‘’kind’’ zijn op de springkussens die er stonden, onder begeleiding van vrijwilligers, terwijl de ouders een ‘’tour de Braderie’’ maken. Die tour bestond uit verscheidene kraampjes van cadeau artikelen, horeca etc. Daarnaast was er aan de kanaalzijde van de moskee, onder de koepels, een tentoonstelling van kunstwerken die een beeld geven van de islamitische cultuur.

Op zaterdag en zondag hebben wij de gastsprekers Abdurrahim Güçlü en Nourdeen Wildeman mogen verwelkomen. Zij hebben respectievelijk op zaterdag en zondag een lezing gehouden.

Het bestuur dankt nogmaals de bezoekers en gasten voor hun komst en bijdrage en nodigt ze alvast uit voor het komend jaar.

Met vriendelijke groeten,
Externe betrekkingen Westermoskee Ayasofya

Album Not found

Deel op...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone